sunnuntai 29. tammikuuta 2012

I'm back!!

Tänään tuli suuri ikävä blogaamista ja blogimaailmaa. Ulkoistin itseni oikeastaan kokonaan syksyn tapahtumien jälkeen, mutta niin vain elämä kuitenkin palailee uomiinsa ja nyt huomaan, että ajatusten jäsentelyä näin kirjallisestikin jo kaipaa eli I AM BACK !!

Eilen pitkästä aikaa pääsin tuulettumaan työpaikan loppiaisbileisiin. SE OLI IHANAA!! Kuinka sitä nauttiikaan, kun pääsee ihan vain humputtamaan ihanien työkavereiden kanssa huolettomasti! Ja mikä idea - loppiaisbileet!!
Etukäteen tuli kertoa järjestäjille jokin yllättävä fakta itsestään ja mukaan tuli ottaa jokin esine, joko lahjaksi saatu tai itse hankittu, jolle ei ole ollut käyttöä tai josta ei ole pitänyt. Toisen roina on toisen aarre.

Aarteeksi sain timanttijääpalarasian, oliivisaippuoita sekä chililusikat. Roinaksi vein pienen vesipiipun, yhden miljoonasta piikkimatostamme ja Thaimaalaisia nukkeja. Kaikki roinat löysivät uudet kodit - jee!!

Yllättävän faktani - "olen lahjonut poliisin kolme kertaa" - osasi arvata oikein vain yksi työkavereistani. Aika hyvin siis!!

Tänä aamuna koti oli niin kaaoksessa kuin ikinä uskallatte kuvitella! Pojat olivat leikkineet marsujen kanssa ja purut näkyivät mustilla matoilla kauas. Kengät täyttivät koko eteisen ja koska mies oli ollut vastuussa iltapalasta, oli sekin ollut hmm... monipuolista ja kattavaa, ja se oli nautittu olkkarissa. Ja kuten aina tälläisinä aamuina, niin tänäänkin tapahtui jotain yllättävää - pojan uusi koulukaveri tuli äiteineen hakemaan meitä pulkkamäkeen. Ette usko kuinka hävetti ja kuinka kauhistuneen näköinen tämä äiti oli!! Ensin säntäsi ovea avaamaan mies päivän sängessään ja pyjama päällä (kello siis oli jo 12 !!). Sitten poika pyjamassaan tekee suureen ääneen selväksi kuinka hän ei ole saanut vielä aamupalaa ja lopuksi minä kampean paikalle selittelemään kuinka vielä ollaan vähän vaiheessa!! Siis niin noloa!! Järkytys todella näkyi sen äidin kasvoilta!! Asiasta riitti vitsailtavaa koko päiväksi.

No, ainakin saimme potkua kunnon hammasharja siivoukseen!! Sen jälkeen intouduin muistelemaan Malesian aikoja ja leipomaan curry puffseja. Mies intoutui tavoilleen ominaisesti historioitsemaan kuinka nämäkin puffsit ovat aluperin olleet turkkilaisten cig börekejä, jotka vain ovat historian saatossa muunneltu. Aivan sama - maistuivat peruna, jauheliha, currypaste, punasipuli sisältöisinä aivan erinomaisilta!!


3 kommenttia:

  1. Kiva kun taas oot taalla :)) Ma olen ollut jonkinlaisessa talvihorroksessa itsekin bloggaamisen suhteen, mutta tuo kevaan saapuminen toivottavasti taas kohta piristaa niin kehoa kuin mielta.

    VastaaPoista
  2. Kiva olla taas takaisin. Kevät voi joko piristää tai sitten se aiheuttaa hurjaa levottomuutta, niinkuin esmes allekirjoittaneessa.

    VastaaPoista