torstai 16. kesäkuuta 2011

Phonique - Feel what you want feat Rebecca




Love is such a small thing, can't you see?

ja

What love has to do with this?

Siinäpä ne tämän illan mietteet.

Rakkaus on suurta ja mahtavaa, mutta joskus elämässä se on kuitenkin hyvin pieni asia. Vaikkakin tärkeä.

Ja joskus on asioita sekä päätöksiä, joihin rakkaus ei liity. Joskus rakkaus ei vain ole tarpeeksi, niin surullista kuin se onkin. Ja joskus rakkaus ei vain riitä.

Nuorempana olin hyvin naiivi ikuisen rakkauden suhteen. Näin ystävieni (ja omanikin) parisuhteet täydellisinä matcheina ja uskoin kaikkien olevan iäti yhdessä. Minulla on edelleen tallessa videonauha, jossa mielettömän rakkaustarinan toinen osapuoli sanoo lähellä kameraa, itkuisin silmin: "I will love you forever and ever!". Kaikki itkimme silmät päästämme lentokentällä tullin erottaessa erottomattomat toisistaan. Elämä muutti kuviot ja mieletön rakkaustarina jäi kaikkien paikalla olleiden muistoihin. Esimerkkejä olisi monia, hurjan monen rakkaustarinaan puuttui elämä. Suurinpaan osaan. Monessa erossa ei välttämättä ole kysymys edes rakkauden kuihtumisesta. Elämä vain tuntuu mahdottomalta taistelulta syystä tai toisesta.

Suren jokaista ystävän eroa, vaikka joukossa on monta hyvää eroa. Ne silti ovat unelmien hetkellisiä kuolemia ja pienen pieni usko ikuiseen rakkauteen vain pienenee pienenemistä. Aina tulee uusia unelmia, löytyy toimivimpia parisuhteita ja suurempia rakkauksia, mutta minusta vain juuri se elämän sekaantuminen suureen rakkauteen on surullista.

Hurjasti vahvuutta kaikille, jotka kohtaavat vaikeuksia parisuhteessaan. Elämä kannattelee, niin klisee kuin se onkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti