maanantai 20. kesäkuuta 2011

Milloin?

Tänään musiikkitelevisiota katsellessani pysähdyin useamman biisin kohdalla miettimään mikä niissä minua haittasi... No se, että julkisuudessa avoimesti homoudestaan kertovat tähdet joutuvat edelleen vakuuttamaan ikuista rakkauttaan musiikkivideoiden naisille!!

Milloin siis olemme niin suvaitsevaisia, että jokainen voi aidosti olla sitä mitä on ja jopa toimia sen mukaan? Milloin homoseksuaalit voivat laulaa rakkauslauluja, niin että paljaiden naisten sijaan he halailevat videoilla paljaita miehiä ja vannovat heille ikuista rakkautta? Milloin se ei enää meitä heteroita hätkähdyttäisi? Milloin nekin videot voisivat menestyä? Milloin kaikki saavat avoimesti ja hyväksytysti rakastaa? Milloin rakkaus voittaa aidosti kaiken?

2 kommenttia:

  1. Sietää ihmetellä. Toisaalta tulee mieleen, että jos esiintyjät itse jatkavat tällaisella linjalla, niin ei tuo asia koskaan muutukaan. Mutta joo, oon mä itsekin rahan vuoksi töissä paikassa, jossa en viihdy ollenkaan, vähän sama homma...

    VastaaPoista
  2. Niin, rahan vuoksihan sitä voi tehdä ihan mitä vaan. Jotenkin sitä toivoisi kuitenkin seksuaalisuuden edes olevan semmoinen asia, jota ei tarvitsisi myydä rahasta. Ja kun on niitä seksuaalisuutensa kanssa hämillään olevia nuoria, jotka sitten saavat kummaa viestiä näiden julkkisten valinnoista. No, ehkä sitten joskus.

    VastaaPoista