lauantai 12. kesäkuuta 2010

Uudet tuubit

Ainiin. Nyt se pelkäämäni tuubitus on ohi ja hyvin meni. Neljäs kerta toden sanokoot ja tuubit pitkään korvissa pysykööt !

Huonosti nukutun yön jälkeen suuntasimme Suomen terveystalolle niin, että olimme paikalla heti 8.00. Muutamat lomakkeet, minulle kenkien suojat jalkaan, ensilääkitys ja tadaa! Valmiita!

Naapuri sängyn unkarilainen perhe jännitti pienen tyttönsä ensimmäistä leikkausta (risat ja korvat), mutta poika rauhoitteli heitä kokemuksen syvällä rintaäänellä hyvin hellyyttävästi. Voi raasuja! - niin pieniä ja jo leikeltyjä!

8.30 tuli tuttu leikkaava lääkäri, jolle poika oli piirtänyt lahjaksi muutamat luurangot ja kummitukset. Hänellä oli kivasti aikaa istuskella sängyn vieressä niitä pojan kanssa tutkimassa ja esitellä uskomattoman hauskan anestesialääkärin - NUKKUMATIN - kuten hän lapsille ammatikseen esittelee. Heidän kanssaan olikin sitten helppo siirtyä leikkaussaliin. Nukkumatti antoi taas pojan ottaa itse kaasua ja vasta ihan lopussa pidimme hänestä kiinni hetken. Inhoan nukuttamista! Niin luonnotonta!

Puoleksi tunniksi pääsin katselemaan lehtivalikoimaa unkarilaisen perheen kanssa ja tutkimaan mieletöntä kahvitarjoilua. "Wienerkahvia vai chocokahvia?" - osoittautui päivän kinkkisimmäksi päätökseksi.

Hoitajat tulivat hakemaan puolen tunnin päästä, jolloin poika oli jo herännyt ja oksenteli rajusti. Olisi saanut nukkua kauemmin, jolloin ei niin kovaa pahoinvointia olisi välttämättä tullut.Siinä sitten katselimme Disneyn piirrettyjä sängyillä makoilleen, kunnes pahaolo helpotti, jätski ja pillimehu pysyi sisällä ja saimme luvan vaihtaa makoilupaikan kotisohvaksi. Kaikki lääkärit ja hoitajat tulivat hyvästelemään reippaan potilaan ja samalla saivat hyvin tyytyväiset asiakkaat. Parempaa hoitoa emme olisi voineet saada!

2 kommenttia:

  1. Menipa joustavasti,ja oli tosi reipas poika.Toivotaan,etta nyt pysyy putkitus korvissa,ja auttaa.
    İhanaa viikonloppua sinne.

    VastaaPoista
  2. Kiitos toivotuksesta Sateenkaari. Rahalla saa erittäin ystävällistä ja joustavaa hoitoa ;-) Valitettavasti.

    VastaaPoista