tiistai 24. toukokuuta 2011

Buzzador

Tarkat jo varmasti huomasivatkin tuon Buzzador- merkin tuossa sivun vieressä. Siinä se nyt jököttää merkkinä siitä, että olen Buzzador-bloggaaja HYVIN PIENESSÄ mittakaavassa. Vapaaehtoisesti, ilman kenenkään yhteydenottoa ja motiivina ihan vain oma kiinnostus buzzausta kohtaan.

Buzzauksessa on kyse uusien tuotteiden testailuista ja rehellisten arvioiden antamista niistä. Olen itse ollut opiskeluaikana muutamalla markkinointitutkimuksia tekevällä firmalla töissä, joten buzzaus kiinnosti heti siitä kuultuani. Ja uutuustuotteet on niin mun juttu :-D!!

Buzzauksessa minulle tulee tieto voimassa olevista kampanjoista ja saan itse päättää haluanko buzzata kyseistä tuotetta. Buzzaus sinällään tarkoittaa "kuhisemista" eli kun saan tuotetta testattavaksi ja levitettäväksi, kuhisen siitä ympäriinsä. Siinä mukaan kuvioihin tulee useinmiten ystävät, työyhteisöt ja te blogilaiset.

Buzzaukset täältä blogista bongaat parhaiten buzzauslogosta, jonka laitan jokaisen buzzaus-kirjoituksen yläkulmaan. Näin voit vaikka jättää lukematta, jos markkinointi - ja tuotekokeilut ei ole sun juttuja. Tavalliseen tapaan jatkan kuitenkin muistakin asioista kirjoittamista.

Että näin. Simppeli juttu vaikeasti kerrottuna!!

2 kommenttia: