keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Sinun Nivea muistosi



Niin starttasi Nivean buzzaus. Nivea juhlistaa jo 100.vuotta!! Sen kunniaksi Nivealta on mukana buzzauksessa ja heidän sivuiltaan löytyy infoa miten voi itsekukin ottaa osaa juhlahumuun. ( www.nivea.fi )

Nivea on minulle sinällään läheinen, että äitini on aina vahvasti pitänyt Nivean tuotteista ja niin ollen tuputtanut niitä myös meille tyttärille. Tästä itselleni on jäänyt kiintymys Nivean isoihin rasvatuubeihin, jotka joka vuosi - koostaan huolimatta - raahaan mukanani Turkkiin. (ja joo, kyllähän niitä sieltäkin saisi...). Tästä poika taas on oppinut sen, että mieltää varsinkin Nivean sinisen rasva apua tuovaksi. Vaikka kuinka rasvaa aurinkorasvoilla ja pitää huolta varjoista, silti Turkin kesä on sen verran ankara, että varsinkin pojan herkkä iho on koetuksella. Niinpä meillä on ollut tapana iltaisin rasvata juuri tuolla vanhalla kunnon Nivean sinisellä. Se on mun vakkarivaruste.



Tällä kertaa buzzauksessa tuli kertoa oma Nivea-muisto ja tiivistää se 140 kirjaimeen. Itselleni se osoittautui kutakuinkin mahdottomaksi tehtäväksi, joten tulos oli tylsästi tiivistettynä tuo minkä jo aiemmin kerroin. Jos tilaa olisi ollut enemmän, olisin halunnut kertoa kuinka pienenä autoin siskoa rasvauksessa. Aika runsaasti tuli rasvattua ja muistaakseni äidillänikin oli hetken vaikeuksia ymmärtää auttamiseni motiiveja. Tai vaikka Malesian kosteushe....eiku siis kosteushaasteista, kun kuumimpana aikana pienin liike sai ihon hikeentymään ja illalla oli taas aihetta rasvailla....

Millaisia muistoja sinulla on Niveasta? Voit käydä kertomassa muistosi, lisäämässä itsesi Nivean mosaiikkiin www.nivea.fi/mosaiikki ja osallistua loma-arvontaan. Itselläni ei kyllä ollut aavistustakaan loma-arvonnan kuva-arvoituksesta, joten toivotan suuresti onnea!! (...ja minuakin kiinnostaa muistonne eli tännekin vain.... ;-) )

2 kommenttia:

  1. Nivean tuoksusta tulee mieleen oma lapsuus, ja uintikerrat Hesassa uimastadionilla, kun opettelin uimaan. Niveaa vain olkapäihin ja polskis veteen ! Ei silloin paljoa muista voiteista tiedetty.
    Koska teidän perhe menee Turkkiin ? Minä ja kaverini mennään Sarköyhin 7- 13.6 lomailemaan ja pesemään ikkunat.
    t Annu

    VastaaPoista
  2. Meidän perhe menee kahdessa osassa - 11.7-31.7 naiset ja lapset ja mies sitten lomallaan elokuussa, tuoden äitinsä mukanaan. Niin siis suunnitellaan ;-) Olen tutustunut toiseenkin teidän kylän suomalaiseen ;-)!! Aika yllättävää, että meitä Tekirdagn maakuntalaisia on enemmänkin ;-)!!

    VastaaPoista