maanantai 31. toukokuuta 2010

Sitä sun tätä

Ja niin täällä nökötetään kotosalla. Pojalla kuumetta, mikä todennäköisesti johtuu alipaineisista korvista. Ei auta kuin odotella perjantain erikoislääkäriä, joka tekee putkituspäätöksen. Antibiootteja lääkärit eivät enää määrää hyödyttöminä. Itseäni 4. putkitus kammotuttaa. Tai ei itse putkitus vaan se, että taas nukutetaan. 5. nukutus 6 vuoden aikana, yaiks :-/ Ja sitten on vielä se suojaava panta, mikä ei 6-vuotiasta houkuttele! No, asia kerrallaan...

Lauantaina mekin jännitimme Mangaa. Mies lähti muiden turkkilaisten mukaan jännittämään yhdessä ison screenin ääreen, me pojan kanssa laitoimme kotoisan piknikin pystyyn ja valvoimme tappiin asti kotona. Puhelimitse ja netitse hengessä oli mukana ystävät niin Hollannissa, Norjassa, Saksassa kuin Turkissakin. Ólee nykyteknologia!! Ve AFERIN Manga!! Semifinaaleissa en Saksan kappaletta huomannut ollenkaan, mutta nyt se kuullostaa kyllä ihan hyvälle ja sitä on tullut rallateltua eilisen päivän.



Eilinen oli oiva todistus siitä, että krapulaisen olotilan saa hankittua itselleen ilman pisaraakaan alkoholia. Aamu meni täysin telkkarin äärellä toipumiseen, onneksi sunnuntai aamujen ohjelmistossa tulee mahtavia sisustusohjelmia, joista voi ammentaa ideoita mielinmäärin. Eilisistä ohjelmista pakkomielteeksi muodostui parvekkeen sisustus, jota aloitin toteuttaa pikku hiljaa. Vanhaan pirttipöytää purkaessani sain purkaa kaikki sisälle jääneet aggressiot, oli se sen verran haastavaa paloittelua ruuvarilla ja kirveellä !! Seuraavaksi vuorossa on vanhojen partsikalusteiden petsaus tummaksi ja lattialaattojen maalaus. Huoh. Ei mun lempparihommia!





Puolen päivän jälkeen aloitimme pihatalkoot, joihin osallistui yllätävän monet naapurit. Haravointia, tupakan tumppien nyppimistä, kukkien istutusta ja rupattelua. Lopuksi tarjolla oli kunnon herkut, tosin itse sain vielä paljon parempaa, kun turkkilainen ystävättäreni tuli yllärikyläilylle mukaanaan padallinen suluköfteä, subörekiä ja tuoretta leipää. Iltapäivä kuluikin joutuisaan ensin meillä juoruillen ja sitten poikien tahdosta heille siirtyen. Tutkimme kesän matkatarjontaa - aivan mielettömiä vaihtoehtoja edullisesti niin kotimaassa kuin ulkomaillakin ! Tulee olemaan vaikeuksia päättää minne sitä suuntaisikaan!


Rosmo istuu vankilassa, poliisi matkalla pidättämään muut.
Kunnon perinneleikki!

Mutta nyt siis podetaan korvia ja kuumetta kotona. Ja otetaan päivä kerrallaan. Huoh.

4 kommenttia:

  1. Korvien putkitus kuulostaa kamalalta, vaikka tehtäisiin vain yhden kerran :/ (en siis tiedä toimenpiteestä mitään). Onko mitään vaihtoehtoja tarjottu?

    Meillä ei ole pihalla kuin asfalttia, joten pihatalkoita ei ole. Parvekettakaan ei ole, kaide vain. Siihen saa kyllä ängettyä kaikenlaista, kai sekin on sisustamista..?

    VastaaPoista
  2. Itse olen myös ollut korvalapsi ja minun lapsuudessa korvia puhkottiin. Siihen verrattuna putkitus on ok. Vaihtoehtoisina hoitona olemme yrittäneet sarvikuonon käyttöä ja nenäsumutteita ennaltaehkäisevästi. Sarvikuonoa suosittelen kaikille, huippu vehje! Nyt nestettä on taas kertynyt niin, ettei taida olla enää muuta vaihtoehtoa kuin putkitus. Vielä antoivat antibiootit, mutta perjantaina viimeinen arviointi.

    Minunkin tämä "sisustus" on hyvin nimellistä puuhaa :-D Kunhan vaihtelen tavaroita muutoksen halusta ja ihan vain piristykseksi!

    VastaaPoista
  3. Silloin,kun nuorimmaiseni oli pieni,niin korvia todellakin puhkottiin,ja nenaa punkteerattiin.Muistisaa on nuo korvatulehduskierteet.
    Paranemisia sinne lapselle,ja aidille voimia.
    Sisustaminen on kivaa puuhaa,ja ei sita aina tarvitse tehda "oikeesti".En mina ainakaan.Lehtien ja netin kanssa se kay oikein hyvin.

    VastaaPoista
  4. Sisustaminen on kivaa! Olen tunnettu hulluudestani verhoihin ja mattoihin, tosin uusi ideologiani vähän hillitsee maniaani.

    Poikani on siitä kumma, etten muista hänen kuin kerran itkeneen korvakipua. On vain niin kurjaa tuo nukuttaminen ja leikkely :-/

    VastaaPoista