lauantai 17. huhtikuuta 2010

RaiRai

Nyt tämä mamma vaihtaa päiväksi vapaalle!

Ja on asiasta NIIN innoissaan, että asensi epäluotettavan kännykkänsä kellonkin tuntia liian aikaisen, jonka vuoksi nyt sitten heräsi 5.25... no, tuleepahan vapaapäivästä pitkä ;-)

Vaikkei kyseessä ole mitään kummempaa kuin entisellä työporukalla Tallinnaan meno, on mieli hilpeä ja odottava. Kaksi vuotta sitten työpaikkaa vaihtaessa sitä tuli luvattua vierailla, mutta niinhän siinä aina käy, että arki vie ja vierailut jää :-/ Aivan mahtavaa saada kutsu mukaan perinteiselle yhteisristeilylle, jonka aikana ennätetään parantaa niin työn kuin maailmankin asiat... Tällä kertaa risteily tulee siinäkin mielessä hyvään ajankohtaan, että tämä mamma todella tarvitsee oman hengähdyksen! Torstaina saimme ison työasian sovittua, jonka myöten iso stressi hälveni, nyt vain suuri työ saada kaikki kirjalliseen muotoon ja komitean eteen... eli täydellinen väli nollaukselle!

Risteilyn lisäksi meillä on 5 1/2h käytettäväksi Tallinnaan. Ajan rajallisuus vaatii tarkkoja suunnitelmia, sillä tavoitteena entisen tiimiläiseni kanssa on aina nähdä jotain ihan paikallista ja ei niin turisteille suunnttua - josko se on mahdollista. Viime kerralla otimme tramin Järven kaupungin osaan, nyt ajattelimme suunnata Tallinnan itäosiin ja katsastaa mitä sieltä löytyy. Paluumatkalla sitten humputellaan ... (en käytä alkoholia juuri nimeksikään, siihen ei ole mitään ideologista tai traumaattista syytä, ei vain maistu enkä koe tarvetta humalalle, humputella silti voi alkoholittakin, vaikkei sitä yleensä kukaan oikein usko :-D )


eli RAIRAI !! ;-)



2 kommenttia:

  1. Toivottavasti oli ihana reissu,ja saitte uusia kokemuksia Tallinnasta.
    Mina en kayta alkoholia ollenkaan,ja voin taata,etta humputella todellaakin voi ilmankin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, hienosti meni! Humputeltua tuli niin, että jaloissa ja päässä tuntuu vieläkin, ilman sitä viinaakin!

    VastaaPoista