lauantai 10. huhtikuuta 2010

Valivali

Siivoa, siivoa, putsaa, putsaa... tuttua lienee suurimmalle osalle naisista?

Siivouksesta en toki valita, mutta hermo meinaa mennä, kun juuri siivotulta nojatuolilta löytyy taas kasa takkeja ja sukatkin on joko siinä edessä tahi pyykkikorin vieressä!!

Nyt varsinaiseksi ongelmaksi sekä parisuhteen koitinkiveksi on muodostumassa vihdoin seinälle saamani hylly, jonka minä näen osana sisustusta ja mies taas erinomaisena tasanteena pikku tavaroille sekä tupakoille. Siis hyllyä hän ei toki ennen ole kaivannut, mutta nyt kun se siinä on, se on hänestä kätevä tähän tarkoitukseen!
Kyse ei myöskään ole siitä etteikö hänellä olisi hyllytilaa...tuon vain on niin kätsysti siinä nojatuolin lähellä eli kun heittää sen takin siihen tuolille, on kiva tyhjentää taskut sitten tuohon hyllylle Nalkutuksella ei ole mitään parantavaa vaikutusta, joten en sitä viitsi harrastaa. Siksi kyselenkin teidän vinkkejä ;-) Täytänkö hyllyn väliaikaisesti palavilla kynttilöillä ja odotan, että hän unohtaa koko hyllyn vai mitä ihmettä?



Eikö olekin hermoille käypää ??
Kaikkea löytyy tupakasta kuparilankaan ;-)

5 kommenttia:

  1. Tiedan tunteen.Meilla taskut(ne tarkeimmat tavarat(kannykka,stressihelmet,kannykan lataaja,ja pahkinat tai siemenet).Muut jaavat taskuun.
    Olen miettinyt,etta olisikohan joku pikkukori paikallaan niille tavaroille illalla.En ole vain saanut ostetuksi.
    Ja turkkilaisella miehella kun sita kamaa on taskuissa aikaslailla paljon.

    VastaaPoista
  2. Meillä toimii taasen vaatteiden säilytyspaikkana (miehellä) yksi olohuoneen sohvista. Siinä on aina läjä takkeja, housuja...Tietenkään siinä ei voi koskaan kukaan sitten istua. Muut sohvat kulahtavat ajan kuluessa kun yhden sohvan vaatekasan alta löytyy aina kuin uusi sohva :D

    VastaaPoista
  3. Sateenkaari - taskut todella pursuavat tavaraa! Pienen korin hommasin tietsikkapöydälle, mutta se ammottaa tyhjyyttä. Varmaankin väärä väri tahi koska se on siihen säilytykseen tarkoitettu?

    Siivetön - tällä hetkellä nojatuolissa on toppatakki, kevättakki, farkut ja tämän päivän vaatteet valmiina. Ja alla todellakin uutukaisen oloinen nojatuoli. Ei kulu ei :-/

    Voi huoh, mitähän sitä keksisi?

    VastaaPoista
  4. Meikäläinen on ilmeisesti niin paha nalkuttamaan ja pitämään jöötä, että ei ainakaan sohvalla ole oikeastaan koskaan mitään ylimääräistä. Ei meillä voi tosin mitään ihmeellistä minnekään jättääkään, koska pienempi kissa syö kaiken. Itselläni kertyy vaate- ja tavaraläjä aina vessaan pesukoneen päälle. Onneksi se ei siellä ketään haittaa.

    VastaaPoista
  5. Nalkutusta en millään enää jaksa, kun vastaus on se tuttu "joojoo" ja nalkutuksen kohteen ottaessa relasti, itsellä nousee paineet :-o Normisti en kiinnitä nojatuoliin mitään huomiota, vieraita ennen tehostan kitinääni ja nappaan viime kädessä koko pompsin ja kiidätän komeron perälle :-/

    VastaaPoista