torstai 21. huhtikuuta 2011

Harrastus

Tätä pohtiessani huomasin, että elämässäni on kaksi harrastuksiin liittyvää jaksoa on e.e.m.j.l sekä e.m.s.l.j.

Harrastuksiin elämässäni ennen miestä ja lasta (siis eemjl) kuului vahvasti vapaaehtoistyö erinäisissä järjestöissä (SPR, Animalia, Amnesty, MLL) sekä eri kielten opiskelut. Lisäksi oli vaihtelevalla innokkuudella vaikka mitä lisäpuhteita aina neulomisesta lasinmaalaukseen.


Harrastuksiin ajanjaksolla elämä miehen sekä lapsen jälkeen (emsklj) kuuluu vahvasti ruoanlaitto, leipominen, sisustus ja neulominen. Huomaan tehneeni näistä itselleni harrastuksia ja ehkä kyllä vielä palaavani niihin itselle rakkaisiin harrastuksiin jonain kauniina päivänä arkisen elämän hieman rauhoittuessa.

Tämän hetkisistä harrastuksista rakkain on varmasti neulominen. Siinä on vaan jotain ihanaa saada valmista aikaa omin pienin kätösin ja huomata pystyvänsä jopa jo vähän vaikeampiinkin ohjeisiin. Tai ylipäätään osaavansa lukea sitä älytöntä koodikieltä!!

5 kommenttia:

  1. Mulla on harrastuksia ENTP ja JNTP (ennen nykyistä työpaikkaa ja jälkeen...) :/

    VastaaPoista
  2. neulominen on kivaa!!!pitas saada aikaiseksi ostaa tannekki puikot ja lankaa:)

    VastaaPoista
  3. Neulominen on kivaa, mutta koska olen semmoinen käyttöohjevastainen tyyppi, niin meinaa aina vähän tuskastuttaa niiden ohjeiden kanssa :-)

    Tänään tuolla maakunnassa ajellessani hokasin, ett kyllähän nuo marsumussukat ovat myös harrastuksia....

    VastaaPoista
  4. ou nou, olen niin anti-kasityöihminen ettei mitaan rajaa... Koulussakin kun piti neuloa kaulaliina, niin minun tekele jai sen verran lyhyeksi etta siita tehtiin pussukka ;)

    VastaaPoista
  5. Karoliina, koulussa minäkin vein tekeleeni äidilleni, joka illan hämärissä sai siihen tarvittavan pituuden. Oli se sen verran epämieluista ja raskasta hommaa!!

    VastaaPoista