torstai 28. huhtikuuta 2011

Päivän asu

Nyt tekisi mieleni selitellä. Seliseliseliseli... Siis kun ihan oikeesti mä olen melkein kameraton!! Tai siis ainoa kamera, jonka tällä hetkellä omistan on työkännykän onneton, salamaton kamera. Voiko sitä edes kutsua kameraksi?? No, sillä ei oteta mitään vuoden uutiskuvia!

Sillä sain kuitenkin aikaan tälläisen otoksen kotiin saavuttuani kämpän kirkkaimman lampun (eli eteisen) alla kuvattuna.



Tänään nukuin, lapsen riemuksi, melkein pommiin. Mies oli eilen hilpaissut Pink Floydin keikalle stadiin ja minä kärvistelin kateudesta kotona aamutunneille saakka (toinen tulkinta - nautin rauhallisista illan ja yön tunneista niin, etten joutanut nukkuun). Asia kostautui karvaasti heti aamulla. Niinpä päivän asu oli hyvin nopeasti temmattu - tummat farkut, löysä kaula-aukkoinen printtiteeppis ja hiusten kaaottista aamua peittämään miehen hattu. Yleensä en lähde töihin niin, että tatskat näkyy, mutta se oli selvä tänn päivän moka ja sen takia oli hieman epämiellyttävä olo aika ajoin.

Poika pukeutui tänään vappubileiden kunniaksi Kahramaniksi. Viikatemiehen huppu päähän ja mun mustasta paidasta fiksattu kaapu. Päiväkodilla odotti 5 muuta taistelu-ukkelia, joten päivä oli ollut aivan huippu ;-)

Näillä mennään vappua kohden!!

ps. onnistuin muuten KERRANKIN paistamaan täydelliset munkit ja tippaleivät, SEKÄ keittämään jo simankin... jee!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti