sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Kevät siivous

Kevät tekee nyt virallisesti tuloaan tässä huushollissa.

Auringon valo saa minut melkeinpä sekaisin. Levottomuus juurtuu ja matkojen lisäksi myös asuntoja on selailtava niin
kotimaassa kuin Turkissakin. Elämä tuntuu liian paikoillaan junnaavalta ja tekisi mieli ravistella se paikoiltaan kunnolla.

Vanha ystävä, se paras, antoi minulle jo kauan aikaa sitten hyvän ohjeen:


"JOS ET HALLITSE ELÄMÄÄSI, HALLITSE EDES TAVARASI"


Päätin noudattaa kyseistä ohjetta ja ottaa hallinnan edes niistä tavaroista.

Ensimmäiseksi kohteekseni otin pojan huoneen romukopat - tiedättehän, ne joihin kaikki aina vain työnnetään. Hallinnan otto ei todellakaan ollut piece of cake ...


Hommaa vaikeutti tietysti myös pelastuspartio, joka nappaili "Ihanaa, sä löysit tän !!"- tyylillä tavaroita sen minkä ennätin siivoilla....


Mutta päivän "heitä pois, kierrätä, lahjoita naapureille, vie komeroon"- teeman jälkeen on pakko myöntää, että ohjeessa on ytyä. Hieman olo helpotti.... ainakin hetkellisesti ! ;-)

4 kommenttia:

  1. Hahaa nuohan ovat melkein identtisiä meidän poitsun lelulaatikoiden (lue.romukoppien) kanssa. Mietin tässä kevätintoisena lelujen pesemistä ja sitten jos samalla heittelisi rikkimenneet rojut pois. Mutta ensin olisi vuorossa ainakin vaatekomeron siivous ja ikkunoiden pesu.

    VastaaPoista
  2. Mulla ikkunat oli eilisen ohjelmassa, mutta vaatekaapit vielä oottelee... pois heitettävää olisi kokonaisuudessaan NIIN paljon, että niiden suhteen ei ole pienintäkään mahdollisuutta hallita yhtään mitään !!

    Olen vasta nyt havahtunut "pieni on kaunista" sekä "yksi pois, yksi tilalle"-ajatteluun...

    Mitä muuten ylipäätään voi tehdä Kindersien yms. yllätyksillä? Leikkiikö kenenkään lapsi koskaan niillä?

    VastaaPoista
  3. Kinderyllätykset lentävät salaa roskiin meillä ;D Ne kyllä taatusti unohtuvat jonnekin kopan alimmaiseksi jos näin ei tee! :D Meillä ei leikitä monilla muillakaan leluilla ja monesti mietin miksi niitä sitten pitää ylipäätään säilyttää siellä pojan huoneessa?! Varmaan siksi että varasto on jo aivan täynnä :D

    VastaaPoista
  4. Meille tuli heti enemmän tilaa huoneisiin, kun lelut vähenivät. Yhtäkkiä huomasin, että leluaika on sitten eletty. Kiva kun voi kävellä olohuoneessa, eikä tarvitse pelätä kompastuvansa pikkuautoon.

    VastaaPoista