sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

Jeesausta

Viime viikolla kerroinkin innostuksestani laittaa hyvä kiertämään. No, nyt sain siihen oivan mahdollisuuden !!

Pojan entisen päiväkotikaverin äiti oli laittanut facebookiin ilmoituksen, jossa etsi vauvalleen yökyläpaikkaa. Ilmoittauduin heti. Ookei, pyyteettömyyden rinnalla oli myös toive, että vauvelin yöhoito muistuttaisi mieleen myös niitä kurjempia muistoja vaavelin hoidosta ja mahdollisesti myös vähän laimentelisi tätä vauvakuumettani (vaiko kellon kovaa tikitystä??).


Suloinen mittarimato (kulkee eteenpäin mittarimadon tavoin) saapui illalla ja osoittautui kyllä niin helpoksi ja suloiseksi tapaukseksi, ettei kyllä ollut omiaan minkään kellon vaimennukseen !! Jopa poitsu oli myyty ja leperteli tytölle koko illan!! Eli kuumeilu jatkunee...


Toisen facebook ystäväni ja entisen luokkakaverini kanssa inspasimme toisemme kokeilemaan erästä ruokaan liittyvää haastetta - bongailemme seuraamistamme blogeista ja facebookista eri ruokia, joita sitten kokeilemme. Mä aloitin Karoliinan esittelemällä bulgurpilavilla, koska olen himoinnut sitä jo melkein viikon !! Vihreää paprikaa en muistanut ostaa, joten silppusin mukaan punaisia aineksia sitäkin enemmän. On se vaan NIIN hyvää !! Kiitos Karoliina!!














Tänään v
uorossa on facebookista bongattu Ugandalainen ruokabanaani pähkinäkastikkeessa... vähän jänskättää!! ;-)

2 kommenttia:

  1. Ei tainnut siis vauvakuume vahentya, lienee painvastoin ;))
    Kiva kun bulgur maittoi, taalla taas niin kuuma ettei voi keittiöönmenoa edes suunnitella... Onneksi ei nailla ilmoilla ole kylla nalkakaan!

    VastaaPoista
  2. Joo, ei vähennyt ei!! Tosin onhan se aika sitovaa puuhaa, nyt kun on jo tottunut melkein eskarilaisen touhuihin :-D
    Loman viimeinen viikko meni täysin makoiluksi - mikään ei maistunut ja mihinkään ei ollut voimia! Onneksi on visneä ja karisik cappya... :-D

    VastaaPoista