perjantai 6. elokuuta 2010

Remonttia ja kesäisiä hetkiä

Asioita on tapahtunut sitä tahtia, etten ole enää saanut ajatuksistani kiinni saatika kirjattua niitä missään muodossa tänne. Hetken yritän ja sitten taas tapahtuu jotain ja ajatuksen juoksu katkeaa. Tiedättekö tunteen??

Siksipäs aion nyt kertoa viime aikaiset tapahtumat visuaalisesti kuvin.






Muutaman naapurin kanssa pidettiin leffailta.



Ikkunaremppa alkoi sittenkin vasta palattuamme. Kuinka kivaa!


Sain kummipojan äitinsä kanssa kyläilemään.
Kerrankin oli aikaa parantaa se maailma!


Ja aah näitä kelejä!
Oli ylläri, että tää
lläkin tarkeni mereen!


Ruokakokeiluni jatkuivat :-)
Se banskusysteem
i oli hyvää, mutta tälläiseen
herkkuun aineksia toi ystäväni mukanaan Turkista.


Porukoiden vaunulle suunnattiin muutamaksi päiväksi.
Kaivoin muistoja mielestäni ja rauhoituin.



Ja se järvi.
Päihittää joogaamisen mielenrauhan etsimisessä.



Siis silloin, kun mukana ei ole HATATO monster...



Pohdin myös omaa suomalaisuuttani
ja yllätin itseni (ja vanhempani) os
allistumalla harmonikkailtamaan.


Rauhoittumisen jälkeen vuorossa oli Puuhamaa...


...joka osoittautui edelleen aivan mahtavaksi paikaksi!!


Mikä on ihanampaa kuin tyhjä tie,
nukkuva lapsi ja parhaat kesäbiisit??


Huoletonna, pää täysin lomalla,
vielä muutaman päivän ennen ensi maanantain karua arkea...

ps. ja ainiin. tänään olen nyt ekaa kertaa todella ikävöinyt miestä.
Silleen niinkuin paljon ;-)










7 kommenttia:

  1. İhana postaus :) Pakko kysya, etta mita tuo ruoka on? Nayttaa ihan semizotulta, mutta todennaköisesti olen vaarassa - keittiö kun ei ole se valtakuntani ;) Tanne annettiin tallepaivalle kuumuusvaroitus, istanbulin kosteusprosentti nousee kuulma tanaan yli 90... jee... eipahan tartte suihkussa kayda!

    VastaaPoista
  2. Hienosti tiedetty! Semizotuhan se. Oli mulle ihan uusi tuttavuus!!
    Oijoi mikä kuumuus!! Onneksi oot lomalla, vai ootko vielä?? Mulla viimeistä viedään ja iiiks!!

    VastaaPoista
  3. haha, tuo on yksi mun lempiruuista, itse en tosin koskaan ole valmistanut :) entinen taloudenhoitaja teki tosi hyvaa, mies tekee sen aina kylmana versiona - mika sekin on aivan ihanaa. Mika tuo muuten on suomeksi, tuo semizotu?? Mulla toinen lomaviikko alkaa olla takana, elikka 4 viela jaljella!!

    VastaaPoista
  4. Se on ystäväni sanakirjan mukaan portulakka. Ja tästä linkistä löytyy tarkempaa tietoa:

    http://www.yrttitarha.com/kanta/vihannesportulakka/

    Pakko myöntää, että yleensä kaikkea vihreää lämmitettynä/keitettynä/yms. inhoavana, olin kyllä positiivisesti yllättynyt. Ja käytin testimaistajaa, joka myös piti :-P

    Tähän mennessä kyllä kaikki kokeilut ovat osoittautuneet hyviksi eli samalla tyylillä jatkamme :-D

    VastaaPoista
  5. İhania lomakuvia ja tunnelmia.Ei ole ihmekkaan,ettet ole kerennyt netissa roikkua.
    Tuo semizotu on mainio raaka-aine moneen ruokaan.Ja taalla Turkissa todella halpa sellainen.
    Mina tykkaan kovasti raakana ja pilkottuna maustamattomaan jugurttiin sekoitettuna,missa on hiukan suolaa,öljya ja valkosipulia.

    VastaaPoista
  6. Kiitos. Loma on ollut ihana, ajantajun vain kadottaa mikä lienee loman yksi tarkoituskin!

    VastaaPoista