lauantai 22. tammikuuta 2011

Tiedättekö miltä tuntuu...

...kun aamulla huomaat, että jo ensi metreillä aikataulu pettää ja joudut yksinkertaisesti karsimaan aamurutiineista?

... kun huomaat, että auto on taas lumipeitteen alla, vaikka olet putsannut sen viimeisen 2 kuukauden joka ikisenä aamuna?

... kun huomaat, että auton taaksen on ajettu kiva kerros nuoskaa, jonka päätät kuitenkin yrittää ylittää ajamalla?

...kun huomaat auton sutivan ja joudut tarttumaan siihen ainoaan, onnettomaan pieneen lapioon mikä marketissa oli jäljellä?

...kun huomaat märän lumen läpäisevän kenkäsi mokkanahan?

...kun luulet pääseväsi töistä kello 14, johon olet varannut lastenhoitajan, mutta pääsetkin kello 16 etkä voi soittaa ja ilmoittaa asiasta?

... kun juutut kehä I neljän ruuhkaan ja minuutit vaihtuvat hyvin äänekkäästi rannekellossa, jossa et ennen tiedostanut olevan ääntä?

...kun et löydä parkkipaikkaa ja joudut tekemään ratkaisun jättää auto keskelle kääntöpaikkaa muiden epätoivoisten joukkoon?

... kun muistat seuraavana päivänä alkavan kirppisrupeaman?


.... kun saat hinnoiteltua sen 120. pikkuauton?


... kun vihdoin pääset katsomaan "palkkioksi" vuokraamaasi leffaa miehen kanssa ja kaukosäädintä ei löydy mistään, mutta mies löytyy kova äänistä kuorsausääntä seuraamalla.

ETTÄ SELLAINEN PÄIVÄ TÄNÄÄN !! ;-)


3 kommenttia:

  1. Kyllä tiedetään, jopa auton ikkunoidenkin putsaus on tullut tutuksi tänä talvena.
    Nauti viikonlopusta. Toivttavasti tänään kaikki on sujunut kuin rasvattu salama.

    VastaaPoista
  2. Kiitos toivotuksesta! Tänään kaikki todella sujui kuin rasvattu salama :-D Laidasta laitaan kuljen tällä eloni tiellä ... ;-)

    VastaaPoista
  3. Kuinka noista autoista raskii luopua ? Olipas kiva huomata, että sinulla on oma blogi ja voi käydä kurkistamassa kuvia, mitä teille kuuluu.
    Olit käväissyt Oslossa viime vuonna. Samanlainen kananlento meillä oli Lontooseen hiihtolomaksi. Itse olen vähän väsähtänyt blogin kirjoittamiseen, mutta aina joskus joku asia kiinnostaa kovastikin.
    t Annu

    VastaaPoista